Totaal: 0.00
Totaal: 0.00

Paris zal proberen Mbappé volgend jaar te behouden

Paris tekende deze zomer een 2+1 contract met Mbappé. Of Mbappé na afloop van het 2-jarige contract de Paris Saint-Germain PSG voetbalshirt Thuis 2022 in het derde jaar blijft dragen, wordt niet door Parijs, maar door Mbappé beslist.

Dit betekent dat als Mbappé, gekleed in een goedkoop PSG Mbappé voetbalshirts, niet wil blijven, zijn contract bij Parijs in juni 2024 afloopt. In dit geval zal Parijs volgende zomer alles in het werk moeten stellen om het contract met Mbappé te verlengen, anders kan hij in juni 2024 als free agent vertrekken.

Naar verluidt heeft Parijs deze zomer geen grote namen geïntroduceerd om het team te versterken, wat Mbappé ontevreden maakte. Bovendien dwong zijn slechte relatie met Neymar hem er ook toe Parijs te verlaten. Komende zomer zal Paris veel energie moeten steken in het verlengen van zijn contract bij Mbappé.duurzaam voetbalshirt

Het bovenstaande is het rapport over “Paris zal proberen Mbappé volgend jaar te behouden” op deze site. Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.