Totaal: 0.00
Totaal: 0.00

Manchester United wil Phil Jones wegsturen

Er is veel argwaan geweest na de aanwinsten van Manchester United, met berichten dat Manchester United Phil Jones uit de kleedkamer van het eerste elftal heeft geschopt.

Het dragen van een duurzaam voetbalshirt Phil Jones wordt geplaagd door blessures en speelde de afgelopen vier seizoenen slechts 13 wedstrijden. United wilde hem wegsturen, was zelfs bereid af te zien van een vergoeding, maar heeft geen koper kunnen vinden en nu de transfermarkt gesloten is, kunnen ze alleen maar hopen dat Jones in januari weer vertrekt.

Het is vermeldenswaard dat Maguire, de aanvoerder in het Nieuw Manchester United voetbalshirt, zijn hoofdplaats in de afgelopen drie wedstrijden verloor en werd vervangen door Martinez. De Engelse manager Gareth Southgate had echter eerder contact opgenomen met de centrale verdediger en hem gezegd dat hij zich geen zorgen hoefde te maken, de hoeveelheid speeltijd bij de club zou geen invloed hebben op zijn selectie voor het nationale team.

Het bovenstaande is het rapport over “Manchester United wil Phil Jones wegsturen” op deze site. Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.